CS2 Sprey Kontrolü ve Geri Tepme Hafızası: AK-47 ve M4A1-S İçin Adım Adım Antrenman

CS2 Sprey Kontrolü ve Geri Tepme Hafızası: AK-47 ve M4A1-S İçin Adım Adım Antrenman

TOC_Altay

Gümüş
Kayıtlı Kullanıcı
03_wardogs_komutan
Lv.3455 XP
Puan 3
Çözümler 0
TOC_Altay
CS2 AK-47 ve M4A1-S Kusursuz Sprey Kontrolü (Recoil Compensation)

Counter-Strike 2'de mermi izleri (tracers) sunucu tabanlı değil yerel render edildiği için bazen yanıltıcı olabilir. Spreyi mükemmelleştirmek için kas hafızasına ve doğru fare çekme açısına güvenmelisiniz.

1. AK-47 Sprey Deseni ve Fare Hareketi
  • İlk 5 Mermi: Mermiler düz yukarı çıkar. Fareyi doğrudan aşağı doğru sertçe çekin.
  • 6 - 14. Mermiler: Mermiler sağa doğru kaymaya başlar. Farenizi sol aşağı doğru hafif açıyla yönlendirin.
  • 15 - 30. Mermiler: Sprey sola doğru geniş bir kavis çizer. Farenizi sağa doğru çekerek yatay çizgide sabitleyin.

2. M4A1-S ve M4A4 Farkları
  • M4A1-S yalnızca 20 mermilik şarjör kapasitesine sahiptir ancak sprey havuzu AK-47'ye göre %30 daha dardır. İlk 8 mermide sadece hafifçe aşağı çekmek kafaya tam isabet için yeterlidir.
  • M4A4 ise daha geniş alana dağılır ve seri çatışmalarda daha fazla yatay düzeltme ister.

Günlük 15 Dakika Antrenman Rutini: Atölye haritası olan Recoil Master - CS2 veya Aim Botz haritasında hedef sabitleyerek günde 200 bot vurmadan Premier maçına girmeyin.

İlk 5 mermiyi aşağı çekme refleksini oturttuktan sonra duel kaybetme oranı sıfıra iniyor.

Geri