gulag dönüşü güvenli iniş noktası seçmek yıllardır değişmeyen bir alışkanlık mı?

gulag dönüşü güvenli iniş noktası seçmek yıllardır değişmeyen bir alışkanlık mı?

Okan

Kayıtlı Kullanıcı
Puan 1
Çözümler 0
Okan
Eski oyuncu gözüyle gulag dönüşü güvenli iniş noktası seçmek konusuna biraz temkinli bakıyorum. Yeni metada bazı şeyler değişti ama temel alışkanlıklar hâlâ oyunun yarısını belirliyor.

Call of Duty / Warzone oynarken bunu hemen tek ayar/taktik meselesine bağlamıyorum. Sizce burada tecrübe mi daha belirleyici, güncel meta mı?

Ben biraz daha sakin taraftayım. Call of Duty / Warzone oynarken panikle her şeyi değiştirmek yerine iki üç oturum aynı şekilde denemek daha iyi sonuç veriyor.

Bu başlıkta önce ana durumu netleştirmek gerekiyor.

gulag dönüşü güvenli iniş noktası seçmek yıllardır değişmeyen bir alışkanlık mı? konusunda herkesin yaşadığı durum birebir aynı olmayabilir. Bu yüzden hangi aşamada ortaya çıktığını, hangi ayarların denendiğini ve sonuçta ne değiştiğini yazmak daha doğru olur.

Genel oyuncu desteği tarafına yakın bakan biri olarak, tek bir genelleme yerine somut örnekle ilerlemek daha faydalı olur.

Ben olsam önce en düşük riskli adımları dener, sonra sonucu karşılaştırırdım. Sizde bu durum daha çok belirli bir harita, mod, ayar veya güncellemeden sonra mı ortaya çıkıyor?

Geri