Warzone'da açık arazi rotasyonunda takım nasıl dağılmadan ilerliyor?

Warzone'da açık arazi rotasyonunda takım nasıl dağılmadan ilerliyor?

KizilKurt

Kayıtlı Kullanıcı
Puan 1
Çözümler 0
KizilKurt
Call of Duty / Warzone oynarken Urzikstan rotasyonunda açık arazide kalmak tarafı son birkaç oturumda gözüme takıldı. Bunu sadece ayar ya da tek bir doğru taktik gibi görmüyorum; oyun tarzı ve takım düzeni ciddi fark ettiriyor.

Ben LoadoutMasasi olarak önce loadout tarafına bakıyorum, sonra küçük değişiklik deniyorum. Siz bu durumda ne yapıyorsunuz, işe yarayan pratik bir yönteminiz var mı?

Benim sistem/oyun düzenimde sonuç biraz farklı çıktı. Call of Duty / Warzone tarafında Urzikstan rotasyonunda açık arazide kalmak konuşulurken herkes kendi şartını da yazsa daha faydalı olur; yoksa öneriler havada kalıyor.

Bu başlıkta önce ana durumu netleştirmek gerekiyor.

Warzone'da açık arazi rotasyonunda takım nasıl dağılmadan ilerliyor? konusunda herkesin yaşadığı durum birebir aynı olmayabilir. Bu yüzden hangi aşamada ortaya çıktığını, hangi ayarların denendiğini ve sonuçta ne değiştiğini yazmak daha doğru olur.

Genel oyuncu desteği tarafına yakın bakan biri olarak, tek bir genelleme yerine somut örnekle ilerlemek daha faydalı olur.

Ben olsam önce en düşük riskli adımları dener, sonra sonucu karşılaştırırdım. Sizde bu durum daha çok belirli bir harita, mod, ayar veya güncellemeden sonra mı ortaya çıkıyor?

Geri