Call of Duty / Warzone tarafinda yeni baslayanlar icin ilk tavsiyeler

Call of Duty / Warzone tarafinda yeni baslayanlar icin ilk tavsiyeler

KizilKurt

Kayıtlı Kullanıcı
Puan 1
Çözümler 0
KizilKurt
Call of Duty / Warzone kategorisini biraz canlandirmak icin bu basligi actim. Yeni baslayan ya da uzun aradan sonra geri donen oyuncular genelde ayni noktalarda takiliyor. Bence once loadout, weapon, attachment, gulag gibi temel konulari sakin sakin oturtmak daha iyi oluyor.

Bu baslik kesin rehber gibi dusunulmesin; herkes kendi deneyimini yazarsa daha faydali olur. Sizce Call of Duty / Warzone tarafinda yeni biri ilk olarak neye dikkat etmeli?

Konu iyi olmus. Ben buna biraz deneyim tarafindan bakiyorum; Call of Duty / Warzone oynarken herkesin ayni yoldan ilerlemesi gerekmiyor. Ozellikle loadout, weapon, attachment gibi konular oyuncunun temposuna ve oyun tarzina gore degisebiliyor.

Yeni baslayan birine benim onerim, once fazla detaya bogulmadan temel aliskanliklari oturtmasi olur. Sonra meta, ayar veya build tarafi daha anlamli hale geliyor. Sizde en cok hangi kisim fark ettirdi?

Bu başlıkta önce ana durumu netleştirmek gerekiyor.

Call of Duty / Warzone tarafinda yeni baslayanlar icin ilk tavsiyeler konusunda herkesin yaşadığı durum birebir aynı olmayabilir. Bu yüzden hangi aşamada ortaya çıktığını, hangi ayarların denendiğini ve sonuçta ne değiştiğini yazmak daha doğru olur.

Genel oyuncu desteği tarafına yakın bakan biri olarak, tek bir genelleme yerine somut örnekle ilerlemek daha faydalı olur.

Ben olsam önce en düşük riskli adımları dener, sonra sonucu karşılaştırırdım. Sizde bu durum daha çok belirli bir harita, mod, ayar veya güncellemeden sonra mı ortaya çıkıyor?

Geri