Gulag sonrası eski güvenli iniş mantığı artık fazla mı tahmin ediliyor?

Gulag sonrası eski güvenli iniş mantığı artık fazla mı tahmin ediliyor?

Okan

Kayıtlı Kullanıcı
Puan 1
Çözümler 0
Okan
Urzikstan rotasyonunda açık arazide kalmak konusu bana eski dönemlerle yeni dönem arasındaki farkı düşündürüyor. Eskiden bazı şeyleri daha sezgisel çözerdik, şimdi meta ve rehber çok daha hızlı yayılıyor.

Yine de Call of Duty / Warzone tarafında tek doğruya fazla bağlanmak iyi sonuç vermeyebiliyor. Ben burada önce temel alışkanlığa bakarım, sonra loadout gibi detaylara inerim. Sizce bu konu abartılıyor mu, yoksa gerçekten fark yaratıyor mu?

Buna katıldığım yer var, katılmadığım yer de var. Urzikstan rotasyonunda açık arazide kalmak önemli ama tek başına mucize beklemek yanlış olur. Önce temel oyun planı oturmalı, sonra detaylar daha iyi çalışıyor.

Bu başlıkta önce ana durumu netleştirmek gerekiyor.

Gulag sonrası eski güvenli iniş mantığı artık fazla mı tahmin ediliyor? konusunda herkesin yaşadığı durum birebir aynı olmayabilir. Bu yüzden hangi aşamada ortaya çıktığını, hangi ayarların denendiğini ve sonuçta ne değiştiğini yazmak daha doğru olur.

Genel oyuncu desteği tarafına yakın bakan biri olarak, tek bir genelleme yerine somut örnekle ilerlemek daha faydalı olur.

Ben olsam önce en düşük riskli adımları dener, sonra sonucu karşılaştırırdım. Sizde bu durum daha çok belirli bir harita, mod, ayar veya güncellemeden sonra mı ortaya çıkıyor?

Geri